Снiг iде

Наталья Днепровская
Сніг іде...


Диво дивне!
Навкруги усе біле,
Чарівне,
Ніжне таке і чисте,
Мов душа немовляти,
Невинне.
Діво Пречиста!
Немов янголята
Щось урочисте
Танцюють над містом.
І я вся замріяна,
В "райському" вбранні,
Посеред раю,
У казці стою...
От тільки не знаю,
Чи є, чи буває,
Сніг у раю ?

Сніг іде...
Тихо...

01.12.2016.

*в райському вбранні - в білому вбранні