Доторк

Прокопенко Юрий
Ти торкнулася струн,
Забриніли вони гармонійно.
І мелодії жвавий тайфун
Знову скрасив довершеність дня.
Наче смерч закружляв,
Підіймаючи гучність постійно,
Щось розгледів здаля,
Доторкнувся душі навмання.

Ось летить ніжний спів,
Звеселить синяву піднебесся.
Я звичайно в мовчанні хотів
Загубитися в проявах чар.
Щось незмірне росте,
Досягаючи подумки серця
І натхнення вже теж
Розігріте, пірнаючи в жар.

11:22, 01.12.2016 рік.

Зображення: http://optitrader.ru/vidy-optsionov-odno-kasanie-one-touch/