Вiдпочинок у Буковинськiй Черешенцi

Надежда Рубинская
Присвячується 178 заїзду пансіонату здорового харчування Чернівецької області
(21 листопада -1 грудня 2016 року)

       *** *** ***

Перший раз на Буковині
У "Черешенці" була.
День заїзду - день знайомства.
Потім почались дива.

Зовсім все не так, як вдома.
Воду п'єш, кудись біжиш.
Кріпатура, в тілі втома.
Навіть у мізку свербіж!

"Після їжі всім не спати!
В гору лізти, потім - вниз!"
Ми забули про пігулки
І гіпертонічний криз!

Сауна, масаж, зарядка,
Розторопша, куркума!
І прогулянка у темпі,
Все це, люди, недарма.

Лекції важливі дуже:
І доступні, і легкі.
Прощавайте шоколадки
І смаколики пухкі!

Прощавайте перекуси,
Лінощам - назавжди "Ні!"
Тож усім-усім бажаю
Успіхів у цій борні.

Розкажіть про санаторій
Кожному, хто з вами є.
Щоб змогли відчути й інші:
Шанс Всевишній їм дає.

Свій хребет тягніть і вдома,
Лекції читайте знов.
Хай завжди із вами буде
Від "Черешенок" любов!

            30.11.2016

    *** *** ***

ПОХІД НА КУРИКИ

Мозок є. Не скористалась.
   
*** *** ***
Всім із 178 заїзду привіт з Енергодару.