Провина

Анатолий Павленко
Жіночий  каприз?.. Дріб’язкова образа?..
Дзвінок  його… Слухалку  взяти б відразу,
Так  ні… і  себе  тепер  буде  корити:
З  цією  провиною  треба  ж  бо  жити.

Навіщо  дзвонив:  з  каяттям  чи  проханням –
Для  неї  це  так  і  лишиться  незнаним,
Бо  звідти,  куди  він  пішов  назавжди,
Ніколи  ніхто  не  дзвонив  ще  сюди.