Невимовне безмежжжя-Небо

Катерина Жебровська
Невимовне безмежжжя-Небо
Долучає до тиші море…
Крізь проміння і хвиль перебіг
Розцяцьковано хід історій…

Крізь безвимірність Небо-сила
В море стеле свої дороги…
Те, що вічність в собі вмістила,
Перейшло через біль-пороги…

Чистота й нескінченність-Небо,
Віддзеркалюють краплю в морі…
Є на різні дива потреба
Там, де сяють Любов’ю зорі…

02.12.2016, Макаді, Єгипет