Дорога крiзь пустелю у минуле

Катерина Жебровська
Дорога крізь пустелю у минуле
Освячена красою сновидінь…
Думки знаходять спокій і притулок
У тиші усвідомлених прозрінь…

Засипані камінням і пісками
Історії, події-міражі…
Емоції, приборкані віками,
Зникають у безмежжі чистоти…

02.12.2016, Луксор, Єгипет