Я приймаю своi перемоги

Катерина Жебровська
Я приймаю свої перемоги
Й помилки, що на вартість життя,
Пробачаю колишні дороги,
Що ховали мене в забуття…

Я приймаю багаття торішнє,
Що палило мої почуття,
Вивільняю низьке і горішнє,
І живу, бо життя – то життя…

Я приймаю болючі поразки
Неминуче, як досвід єства,
Відпускаю солодкі прив’язки
Крізь Любов й усвідомлення Я…

03.12.2016, Макаді, Єгипет