Ти тiльки не сумуй...

Денис Спиридонов
Ти тільки не сумуй через те,
Що вітер позахмарив зірки,
Бо взимку воно - діло таке,
Лишень-бо не хмарились думки...

Ти любиш каву більше за все,
Ї, загалом, ти - позитивна мала.
Сьогодні вітер хай принесе
Душі і серцю більше тепла.

Десяте грудня - свято твоє,
Я п'ю за тебе каву міцну,
За твоє щастя, знай - воно є,
Най поки і живе біля сну...

08 Грудня 2016 (2024) року