На родном языке Про любовь

Амир Русланов
Керильмисам сени,гюзалим
Чидымайду журюгюм менин.
Сиз менин ичимдыки,
Журюгюмнин дориси,
Багда оскан,чирайлик гюлим!
         * * * * *
Дутаримны, колумга алсам,
Сана яхкан, нахшамни итсам!
Бу дуньянин барлиги,
Мухабатнин яшлири.
Бу нахшамдин токульду менин!
         * * * * *
Бир амрихым сени сеимян,
Сян болмысан,кандах кылармян.
Ай гузяль киз билямсян,
Бир АЛЛАДИН тиляйман,
Дуа кылып,бяхит сорайман!
         * * * * *
Бир гюлюм,сян болуп калсанчу,
Яш журякни,кийнымысанчу.
Сиз менин ичимдики,
Журюгюмнин ярмиси,
Османдыки юлтузум менин !

                2008 год .