Механiзм фiнансування бюрократii

Олександр Мачула
Механізм фінансування бюрократії

Уже несила популістів слухати тиради
про незалежність, мир, безвіз, свободу…
Чиновники повинні жити на одну зарплату,
яка залежить від добробуту народу.

08.12.2016