Татьяна Черныш -Колпакова - Дай силы мне

Юлияна Великова
О, Господи! Дай силы мне,
чтоб вновь воспрянуть на Земле.
Воспрянуть духом и Душой
и не уйти мне на покой.

И дай дожить до той поры,
чтоб снова розы зацвели
на нашей милой, на Земле,
не дай угаснуть ей во мгле.

12.06.2003г.


 Превела на български: Юлияна Донева

 ДАЙ МИ СИЛИ

О, Господи, ти дай ми сили,
  да се изправя на земята
А също тъй духът, душата,
 не ме оставяй да умра.

 Да доживея аз до време,
отново рози да разцъфнат
на хубавата ни земя,
Да не угаснат в тъмнина.