Будинок блукань i споминiв

Катерина Жебровська
Будинок блукань і споминів,
Шукань, одкровень, надій,
Уроків, теплом наповнених,
Раптово здійснених мрій…

Будинок п’янких миттєвостей,
Відкритих закритих тем,
То ніжності, то буремності,
Закутих в серцевий щем…

Будинок посвячень й роздумів,
Долучень до таємниць,
Доріг у світи оновлені,
Крізь межі і стрій дурниць…

Будинок обіймів лагідних,
Подяк, незабутніх слів,
І крапок, над і розставлених,
Любові, прощань, прозрінь…

09.12.2016