Менi пора Уже зорie

Катерина Жебровська
Мені пора… Уже зоріє
Зворотній шлях… Щаслива мить…
Життя у тілі ледь жаріє…
Душа звільняється… летить…

Все відбулось… Останнє диво
Земного сходження у плоть…
Всім, хто залишився – щасливо!
Бажаю звершень і пригод!

Прощаюсь… Звісно, ненадовго…
Побачимось, як завше… Знов
Всі повертаються у лоно
Єднання з Джерелом… в Любов…

10.12.2016