Темнота прожиткового мiнiмуму

Катерина Жебровська
Темнота прожиткового мінімуму
У гризню спакувала життя,
Зодяглась у мармизу заслинявілу,
Жуючи зашкарублі слова…

Темнота прожиткового мінімуму
Перем’яла пожовклі тіла
Страхом смерті в жадобу посинявілу,
У нездужання й біль забуття…

Темнота прожиткового мінімуму
Запаскудила юнь і мерця,
Загорнула у сірість запліснявілу
Без Любові примерзлі серця…

11.12.2016