Ви забули тепло на балконi

Катерина Жебровська
Ви забули тепло на балконі…
Ще не змерзла тканина м’яка,
Ви у неї ховали долоні,
І сміялись – холодна зима…

Ви забули красу на балконі…
Красномовно яскравість мовчить…
Вітер ніжиться в складки червоні,
І від пристрасті дрібно тремтить…

Ви забули себе на балконі…
Ваше дихання, голос, слова
Заплітаються в ночі безсонні…
Вас чекають… хустина і я…

10.12.2016