***

Мыкола Ковальчук
Яке призначення життя на білім світі,
Для чого живемо на цій землі?
В складні думок потрапили ми сіті,
Та світлячок надій горить в далі.

Людина зявляється на світ щоб жити,
Оновлювати землю в вічній боротьбі.
Перемагати зло, добро цінити,
По собі слід лишити на землі.

Людини зявляється на світ творити,
Спізнати чарівне любові почуття.
Нове щоб покоління народити
І впевнено дивитись в майбуття.

                25.11.2016 р.