Небесний Батько

Татьяна Мороз 2
Про Тебе моя пісня солов'їна,
Мій любий Батьку — Милосердний Бог.
Ти поруч в світлі та в тяжкі хвилини
Серед трагедій, втрат і перемог.

Ти захищаєш в неймовірній битві
Серед страждань, руїн, розлук та зла.
До Тебе підіймаюсь я в молитві.
Твоя Любов в життя моє прийшла.

З Тобою відчуваю переміни,
З Тобою навкруги змінився світ.
Ти направляєш шлях мій до країни,
До вічності, яка без ліку літ.

Де золотом сіяє променистим
Те місто надзвичайне та святе,
З Тобою зустріч буде урочиста,
А радість вже навік не відійде.

Я дякую Тобі, Небесний Батько,
Що Ти зі мною поруч на землі.
Можливо, в одну мить, авжеж, зненацька
Перенесеш в обителі Свої.

10 грудня 2016