Eднання музики i слова

Геннадий Сивак
Композитору Володимиру Савовичу Тузу,
з повагою.

Єднання музики і слова,
Життя народжує  пісні,
Як  лине музика чудова,
Та  й вірші щедрі і рясні.

 Незламна ненька   Україна,
 Бавлять  співучі  голоси,
Талановита Батьківщина,
В обіймах Божої краси.

Буття покладене на  ноти,
Це  відчувають слухачі,
Та забувають про турботи,
Співають навіть уночі…

Нехай гуляє Шепетівка,
Та й чується завзятий  сміх,
Щаслива, радісна домівка,
Відкрита серцем для усіх.

Єднання музики і слова,
Незламний  творчості союз,
Та гарна українська мова,
Хвала Вам Володимир  Туз!!!

Автор   Геннадій  Сівак.
12  грудня    2016 року.