Вiдкритi Небеса I крила

Катерина Жебровська
Й.С.Бах Меса сі мінор,
Вес Дженсен, Київський симфонічний оркестр і хор,
Національна академічна капела «Думка»,
Центральна Баптистська Церква «Дім Євангелії», Київ

Відкриті Небеса… І крила
Возносять спраглі Душі у Любов…
Їх так багато… Шлях неопалимий
Віншує поєднання з Джерелом…

Відкриті Небеса… Перебіг
Прощань і зустрічей… Усе пусте,
Що виростає з муки і потреби
Припнути радість… Радість – то святе…

Відкриті Небеса… Потоки
Благословення сходять на життя…
Народжуються задуми високі…
Пробуджуються чисті почуття…

Відкриті Небеса… Довіра
Малому і великому єствам…
Одвічна Небу від Землі офіра…
Божественний Любові фіміам…

Відкриті Небеса… Співають
Пречисті Янголи Земні пісні …
У вічність Душі Душі проводжають…
Кружляють променисті молитви…

Відкриті Небеса… Прожите
Стискається у краплю і летить
Туди, де Джерело Любові й Світла,
Туди, де голос вічності звучить…

Відкриті Небеса… Плекання
Живого об’єднання у Одне…
Осанна… Злет духовного надбання…
Душа Любов до Джерела несе…
12.12.2016