Для кого лiтаe снiг?

Юрий Сафроненко
Для кого літає сніг?
Для Сіденка Олега – буде читати онукам через 8 років…

Як у снах чудові мрії
Феї матінки-природи.
Посівають чародії
Розпухнасті хороводи.

На дахи, поля та ганки
Щоб не знали люди зла -
Українські розписанки
У палітрі із срібла.

Візерунки рАзвеселі
Для хлоп’ят та для дівчат.
І летить до всіх в оселі
Наш слов’янський Коловрат.

Сніг ляга на наші вії,
Як корона на чолі.
Для кого ж кружляють мрії? -
Для дітей на всій Землі!

14.12.2016=GoldKing=