По бачить

Бессовестный
Назва листа
Пiдкреслено
Олiвцем
Папiр з якогось щоденника
Пахне карамеллю та табаком

Доброго ранку,жiноче i'мя.Дякую за нiч.Вона була справжньою.Не шукай мене.

Лист-пострiл.Контрольний.Слова-це набоi, а книги-бомби.

Я розповiм тобi одну, вигадану якось уночi мною,iсторiю.Не сприймай її нiяк.(Вона холоста,але i у холостого набою є пострiл)

Уяви, що iснує людина, яка зовсiм не спить.Зовсiм.Нiколи.Я не знаю, жiнка це чи чоловiк.Живе ця людина у двоповерховому котеджi або у коробцi з пiд холодильника.Курить чи нi.Не знаю.Це не важливо.Образ вигадай сама.
Важливо, що По(так я вирiшив назвати її/його) не бачить снiв.По бачить реальнiсть.Усе, що ти, усе, що ми звемо сном, По називаэ реальнiстью.По баче, чує та вiдчуває реальнiсть.Що таке реальнiсть?Це твої спогади, твої вчинки, слова, сльози, смiх, печаль, радiсть?А може навпаки?Може сон-це є реальнiсть...Можливо це усе чиїсь вигадки?А сни-це i є те, що ми звемо життям.Там нас вбивають тричi на мiсяць, ми спимо декiлька разiв на тиждень з невiдомими нам жiнками та чоловiками, їздимо на крутих тачках, не зрозумiло чому але постiйно тiкаємо вiд якихось божевільних, якi наздогоняють нас знову i знову.Ось у цьому сенс життя?У цьому сенс реальнiстi?
Але повернемося до По.По, до речi,вже встигли декiлька разiв вбити та згвалтувати, поки я писав свiй вiдступ.
По бачить свiт снiв.Снiв кожного.Свiт кожного.I намагається вижити у ньому.Уяви, наскiльки там важче вижити, нiж у нашому свiтi.Наскiльки важливiшими проблемами насичений той простір...Це складно пояснити.Але у цьому щось неодмінно має бути.У цьому щось є.Ми сліпі.Ми не можимо дивитись але не вміємо бачити.Це важливо.Ми дивимося тв, дивимося у книги, на зорі, у очі але ми не бажимо брехні, на бачимо життя, болі та емоцій, кохання, не бачимо краси та не бачимо співпереживань.Так.По вважає так.І я довіряю По більше, ніж багатьом людям у моїй реальності.Тому що По бачить її.Бачить проблеми та біль цього світу.По говорить про них у своєму світі.Тільки По поки що або вже одинока людина.І її ніхто не чує і не бачить.
По бачить реальність.По.Бачить.Реальність.Побачить реальність.Побачіть реальність.