Запорiжжя

Геннадий Сивак
Запоріжжя.

 Це чудове,  мирне  місто,
  Хортиці  славетна січ…
 Тут зірки,  немов намисто,
Навіть  в саму темну ніч…

Рід великий,  духом вільний,
 Гордовитий,  серед нас,
Мудрий, праведний і сильний,
Честь і совість без прикрас…

Родовід цінує волю,
Та  Дніпро  чарує Світ,
Люди вірять в свою долю,
Тільки  не виносять    гніт…

Лист  турецькому султану,
Знай,  писали козаки,
Їх не заведеш в оману,
Тут  відсутні   помилки…

Запоріжжя, Запоріжжя,
Відчуває  Майбуття,
Й переможні роздоріжжя,
Та приємні відчуття.

Автор  Геннадій  Сівак.
16  грудня  2016 року.