Ольга Мальцева-Арзиани - Как Божественно прекрасна

Юлияна Великова
Загорелись свечи белые сирени,
И лиловые на радость нам зажглись,
Жизнь нам дарит светлые мгновенья,
КАК БОЖЕСТВЕННО ПРЕКРАСНА НАША ЖИЗНЬ!!!


Свечи дивного восторга загорелись.
Вся Россия облачается в сирень...
Ах, сирень, какая это прелесть!
КАК БОЖЕСТВЕННО ПРЕКРАСЕН КАЖДЫЙ ДЕНЬ!!!

Гроздья нежные ликуют в своём цвете,
Аромат сирени в каждый дом проник.
Как прекрасно жить на белом свете!
КАК БОЖЕСТВЕННО ПРЕКРАСЕН КАЖДЫЙ МИГ!

Загорелись свечи белые сирени,
И лиловые на радость нам зажглись,
Жизнь нам дарит светлые мгновенья,
КАК БОЖЕСТВЕННО ПРЕКРАСНА НАША ЖИЗНЬ!!!

Превела на български: Юлияна Донева

КАК БОЖЕСТВЕННО ПРЕКРАСЕН Е ЖИВОТЪТ НИ!!!

Светят свещите на люляк бял
и  лилава радост  в нас разпалват.
Животът ни дарява светли мигове,
КАК БОЖЕСТВЕНО ПРЕКРАСЕН Е ЖИВОТЪТ НИ!!!

С чуден възторг свещи запламтяват,
Русия цяла в люляк е облечена…
Люляк! Ах, каква е тази прелест!
КАК БОЖЕСВЕНО КРАСИВ Е ВСЕКИ ДЕН!!!

Радват с нежни гроздове цветята,
прониква аромат във всеки  дом.
Как прекрасно в света бял живеем!
АК БОЖЕСВЕНО КРАСИВ Е ВСЕКИ МИГ!!!

Светят свещите на люляк бял
и лилава радост в нас разпалват.
Животът ни дарява светли мигове,
КАК БОЖЕСТВЕНО ПРЕКРАСЕН Е ЖИВОТЪТ НИ!!!