Прихилюся до тебе

Надежда Рубинская
Прихилюся до тебе, любий,
Зразу затишно так стає.
Не вирує неначе згуба,
Та, що мОроку додає.

Не потрібні для нас прохання.
Розуміємося без слів.
Пишу знову тобі зізнання
Із любові і почуттів.

Посивішали наші скроні.
А кохання в очах блищить!
Ти тримаєш мої долоні.
"Я кохаю," - щаслива мить...

            19.12.2016