Неспiшне споглядання тем, подiй

Катерина Жебровська
В.А.Моцарт Серенада №6 ре мажор (Serenata notturna)
Національний камерний ансамбль "Київські солісти"

Неспішне споглядання тем, подій…
Гортання щемних сторінок життя…
Живі малюнки в книжечці живій…
Чужі і власні дивні відчуття…

Слова мережені на тлі зими,
На снІговому білім полотні…
Коштовне мерехтіння чистоти…
Яскраві образи, дзвінкі пісні…

Навіяні характери, думки…
Прочитані чиїсь чуттєві сни…
Привабливість Душевної краси
Крізь епізоди марень й пустоти…

18.12.2016