Упевнено сила тишi

Катерина Жебровська
В.Сильвестров Тиха музика (2002),
Національний камерний ансамбль "Київські солісти"

Упевнено сила тиші
Наповнює простір й час…
Відтінки, за сон ніжніші,
У тихих серцях звучать…

Упевнено радість-Світло
Пронизує кожну мить…
Довкола так гарно, видно…
Тихенько струна тремтить…

Упевнено Нижче й Вище
Святкує Любов-життя…
Мелодії линуть тихше,
Означують відчуття…

18.12.2016