21, 12, 2016 Па слядах. Эзопа досвед

Светлая Две Тысячи 10
Эзопа досвед той яшчэ...
Кажы пра ўсё
Пакуль не разумее
Дзед ПІхто,
Бо заўтра ён пастукае
У дзверы...
Няма даверу
Да цябе бо
У яго.
Прыпрэцца
Усё праверыць...
І пратакол
За іншадумства
На паперы.
А там ...і смс,
І суд,
І штраф ..
Без доказа,
Без праў
І без сумневу...
І хто тут што казаў
Пра нейкае сумленне ...