Петр Голубков -Чудо из капусты

Юлияна Великова
С младшим братиком гуляю,
За колясочкой иду
И, как мама, «баю-баю»
Напеваю на ходу.

Я любить братишку буду
Больше кукол всех своих!
Дети – это ж просто чудо,
Хоть в капусте ищут их…

Братик глазками моргает,
Понимает, ни гу-гу…
Иногда лишь помогает,
подпевая мне: «Агу!»

ПРЕВОД: Юлияна Донева

ЧУДО В ЗЕЛЕТО

Забавляваме се с брат ми,
след количката вървя.
И като мама „баю баю“
аз в движение му пея.

Обичам малкото си братче,
повече от всички кукли.
Дечицата са просто чудо,
макар, че в зелето ги търся.

Мига братчето с очички,
не разбира от „гу-гу“.
Но понякога помага ми
и припява ми с „Агу“.