Паслухай птушак галасы!

Антон Евсеенко
Паслухай птушак галасы.
Паслухай як яны спяваюць.
І вось у полі каласы
Ад ветра голавы схіляюць.

Паўсюль такая прыгажосць!
Лясы, паля, мая краіна!
І тут любы здзівіцца госць
Убача цудную карціну!

Верасень - кастрычнік 2014 г.