ДИВО

Оксана Олейник Львов
Диво
(Присвята Різдву Христовому)

1. За вікнами нашого дому, заметіль,
І вечір накрив сонне місто,
Але додому ми линем звідусіль,
Бо по життю веде нас Боже світло.

2. А, як без нього? А ні як!
Бо Бог, нині подарує нам себе,
І стане для кожного, як маяк,
Як добрий пастер, що за руку веде.

3. Своїм добрим й смиренним серцем,
Почуй його настанови й молитви,
Й до старої церковці ти, прийди,
Тай утішся, Небесним Сонцем.

4. Яке зійшло сьогодні по новому,
Бо Господь - подарував нам своє добро,
Й Батьківською турботою обійняв цей світ,
У якому знову ожила віра у його квіт.

5. У день Причистого Різдва,
Ми, утішені вітаємо Христа,
Благаючи для України його доброти й опіки,
І щоб простив людські слова й огріхи.

6. Дитятко Боже - Наша Надіє!
Ти, знаєш, про мир країна мріє,
Захисти свої діти в холодних окопах,
Бо їх серця у чесних турботах.

7. Наш Боже, - на Тебе, уповаєм,
Твоє Дитя, з пошаною вітаєм,
Й під Милість Марії, прибігаєм,
Кожен день!
Кожну мить,
любо з Богом в серці жить!

25.09.16. р. Львів.

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! (українською)

;Feliz Navidad! (іспанською)

Wesolych Swiat! (польською)

Frohe Weihnachten! (німецькою)

Joyeux Noеl (французькою)