Мавки

Надежда Старостина-Котенко
У лісі- гарненьких дівчаток багато.
Блищать пустотливо з дерев оченята.
То мавок малих безтурботлива зграя,
Між листячком віття у схованки грає.
Пісні пташенята співають малечі,
Про різні дива, що існують далече. 
Їх лемент веселий над віттям шугає,
А явір кремезний  за всим наглядає.