Час накладаe вiдбитки

Катерина Жебровська
Час накладає відбитки –
Сивіють скроні, думки,
Дозему стеляться квітки,
Гнізда лишають птахи…

Час притискає долоні
У молитвах до грудей…
В’януть надії в полоні
Перегорілих ідей…

Час розкриває секрети,
Грає в події, слова,
Плутає щедро прикмети,
Пестить снігами літа…

Час обдаровує скарбом…
Мудрість, знання, каяття –
З часом приходять не дарма…
Час визволяє з життя…

25.12.2016