З медом молоко

Стихотворец Иван Добрый
Теплого з медом молока я відчуваю присмак на губах.
Воно так ніжно збуджує найпотаємніші мої чуття,
Що вже й забула всі думки про ідеалів своїх крах.
Сьогодні я читаю казку, під неї засинаєш, мов мале дитя.

П'янію я від теплого і підсолодженого медом молока...
Здається, що на губах - не мед, на них лікеру присмак відчуваю.
В моїх думках - твоя, подразнена трішечки щока.
Я справді не можу підібрати слів щоб описати те, чому назви я не маю.

Проллється молоко із медом завтра, коли прокинуся і прочитаю
Теплі слова твої, твоє "Доброго ранку!".
А зараз я у світ, де сніг, де Кай і Герда поринаю,
Але ж ти знаєш, що з нетерпінням чекатиму світанку.