Я себе залишаю на згадку

Катерина Жебровська
Я себе залишаю на згадку
Про далеке колишнє поснуле,
Про страждання і щастя, про зраду…
Я собі дозволяю минуле…

Я себе залишаю собою
Між «учора» і «завтра» у «зараз»,
Де у ціле сплітаюсь з Любов’ю,
Де життя моє – Сонячний спалах…

Я себе залишаю для світу,
Що хапає і тягне за крила,
Де звільняюся з мороку й Світлу
Відкриваю себе, маю силу…

Я себе залишаю на згадку
Про красу дивовижну і радість,
Про довіру й Любові посвяту,
Що приймаю щомиті й назавжди…

27.12.2016