Бiлий снiг на зеленому листi

Ира Каменская
(стихи на украинском языке)

Білий сніг, білий сніг, білий сніг,
На зеленому листі в саду.
Через безліч років і доріг,
Я до тебе коханий іду.

Білий сніг, білий сніг, білий сніг,
На червоне намисто калини.
На моє сьогодення невпинне,
Що мов птах вилітає з-під ніг.

Білий сніг, білий сніг, білий сніг,
Припорошує срібла роками.
Із батьків стаємо дідусями,
Щоб знайти той одвічний поріг.

Білий сніг, білий сніг, білий сніг,
Зупинись, ще не час тобі нині,
Поверни мого щастя хвилини...
Тихо падає листя до ніг...

               3.10-4.10.2013р