Життя народжуe життя

Катерина Жебровська
Життя народжує життя,
Дарує шлях і волю…
Радіють Небо і Земля,
Вітають кожну долю…

Життя народжує життя…
Душа заходить в тіло…
Палітра – чиста, мов дитя,
Що Богом пробудилось…

Життя народжує життя…
Прозорі сподівання…
Любові Світлі відчуття…
Щаслива мить торкання…

Життя народжує життя,
Викохує, навчає
Й прощається… До Джерела
З Любов’ю повертає…

30.12.2016