Ялинкове любе свято

Анатолий Павленко
В  час,  коли  ми  ще  були
Хлопчаки  такі  завзяті,
Дочекатись  не  могли
Ялинкове  любе  свято.

Та  який  неспинний  час,
В  спину  чутно  дує  вічність…
І  нестримно  вже  до  нас
Йдуть  свята  ті  новорічні.

---