Ще декiлька хвилин

Наталя Мазур
Ще декілька хвилин і полетить
Наступний рік вперед, як з пляшки корок.
Тонка проляже у майбутнє нить
Через вітри колючі й ночі морок.

Нас вистудять життєві холоди,
Позбудемося деяких ілюзій.
Спровадимо в минуле назавжди
І явних ворогів і мнимих друзів.

Помчать новому рокові услід
Нові розчарування й перемоги.
Перейдемо бурхливі будні вбрід,
Підкоримо неходжені дороги.

А нові зустрічі роз`яснять небокрай,
Кохання відростить небесні крила.
Ще декілька хвилинок і.... Нехай
Цей рік новий буде для нас щасливим!

31.12.2016 р