Мiж планет, мiж свiтил, мiж галактик

Прокопенко Юрий
Між планет, між світил, між галактик,
У світах, де мандрують сніги,
Розгортався мій поспіх крилатий,
Множив час на відлуння жаги.
Він хотів лиш тебе відшукати,
Все тримався за видимий слід.
І підсилював знову стократно,
Перехоплені хвилі в імлі.
А навколо – показує напрям,
Навіть біль у неспокої лих.
Десь попереду сховане щастя,
Просто марить, щоб мрію знайшли
Ми з тобою, забувши інфаркти,
Що спиняли серця без надій…
Між планет, між світил, між галактик,
У світах, де роздолля стихій.

13:04, 01.01.2017 рік.

Зображення: http://mirtayn.ru/zagadochnye-zvuki-kosmosa/