Радуйся, всецарице!

Нина Фольгерова
Богородице, Снадобие, боль утоляющее,
Богородице, Прохладо, жар недужных остужающая,
Прижигающая раковые язвы, аки пламенем,
Поднимающая с одра оставленных врачми,
Матушка, лик Свой избранным являющая,
От греховных уз нас окаянных разрешающая.
Здравых чад присное Сохранение,
Болящих к здравию Преложение,
Детей недугующих исцеление,
Малых детушек, юных страдальцев Мати,
Имаше волю с одра болезни подняти.
Утоление болезни рождающих,
Облегчение мук умирающих,
Чаяние всеобщего воскресения,
Православных несумненное Спасение.
РАДУЙСЯ, ВСЕЦАРИЦЕ, НЕДУГИ НАША
БЛАГОДАТИЮ ИСЦЕЛЯЮЩАЯ!

Вдохновение:Акафист образу Богородицы "ВСЕЦАРИЦЕ".