Нiч бiла

Галина Поручник-Ткачук
Ніч білим хрускотом сміється,
Кужавіє сніжок,
І холод білий додається
До всіх думок.

Злітає хуга птахом сизим,
Кричить сова,
Й Дід-Ворожбит шепоче з лісу
Якісь слова…