Теперiшнe становище в Украiнi

Светлана Чернышенко
Продажні, погані, гидкі пацюки.
Тож ви ще не все розікрали?
Брудними смердючими пазурами,
владу злочинно забрали.

Продажна країна, продажна війна,
продажні важки людські долі.
І безладу цьому, немає кінця,
поки сидите ви на волі.

Наївшись, напившись, друг з другом б'єтесь,
незнаючи сорому, й
міри.
Вам байдуже все,
ще й з людей смієтесь.
Вже більше не можна
так жити.

Радіють, регочуть, не знають журби,
і що їм до горя людського?
В руїхнах війни, правлять бал сатани,
в пустих сподіваннях народа.

І як виживати
годуючи вас,
товстих пацюків ненажерлих?
Вам смачно і тепло в крисячих норах,
а люди, голодні і змерзлі.

Набивши кишені свої до гори,
піклуєтесь тільки про себе.
І робите вигляд що здорово все,
немовби все гарне, й красиве.

Ви тільки брехню приносите нам,
але вже не довго чекати.
Пустим обіцянкам і балачкам,
вже скоро не існувати.

Сповна вам віділлються сльози людські,
терпіти вас більше не можна.
Не знайдете спокій собі на землі,
і кара настигне вас Божа.

В нелюдських умовах та ледве живі.
Країна, вся нища,
й голодна.
Це гріх, проти людяності, взагалі.
Це злочин проти народа!

4 июля 2016 г.@