Щойно народженому Новому року

Наталья Бидненко
Маля відкрило очі світу –
В життя вступає Новий рік…
І що він бачить: - голі віти,
Повсюди іній, лід і сніг.

Та скоро в силу він віб’ється,
Бо так летить невпинний час,
Надію вселить в кожне серце,
Що буде добре все у нас.

І буде синь, і буде злато,
А над полями – журавлі…
Хай будуть всі добром багаті
На милій матінці-Землі!