Днiпровi води

Виктория Гребенюк Роженкова
Дніпрові води,
Хочуть свободи!
Рвуть береги,
Тануть сніги...

Водою крига,
Іде відлига.
Осяйна днина,
Весни картина...

Дніпрові води,
Дива природи!
Краса долини,
Це скарб країни!
02 01 2017 р
Вікторія Р