***

Людмила Петрук
В мережку вплутав вітер гілля,-
Дмухнув на них своїм «теплом»
Та розстелив, як ковдру, тіні,
Накривши жовтим їх листом…

Минає час, - далеко осінь…
А хуртовина за вікном
Малює все, що серце просить,
Що вкрито тим старим листом…