Ти вся

Даниил Моровов
Ніч. Світла нема.
Дрімають будинки,
Минають хвилинки
У мого вікна.
Що серце так б’є:
Удар на зупинці.
На нашій сторінці
Спить ім’я твоє.

Але мені
В стільки ночей і днів
Ніяк не заснути.
Без тебе як бути,
Скажи ж ти мені,
Скажи ж ти мені.

Чи був я або не був
Дурним з головою?
Завжди я з тобою,
Той день не забув.
Що моє серце так б’є:
Лиш тридцять ударів.
Співає гітара
Про ім’я твоє.

Ти вся – моє життя.
Ти вся – моя.

І ти мені
Свято ночей і днів.
З тобою живу я,
Тобою живу я,
Тобою живу я
І буду завжди.

І ти мені
Свято ночей і днів.
Живем iз тобою
В безмежній любові,
В безмежній любові
Живемо я і ти.