А онуки якi в мене!

Михаил Генсёр
А онуки які в мене! Які онуки!
Зібрали до купи всі мої звуки.
Ще не відтворювали добре мови,
А вирази - будь здоровий.
То на черешні вони ,,шуткують",
Мухи ловлять, крила відривають,
Знову літати пускають.
Нічого собі жартують.
То мушки-,,шумахери"
В очі влітають,
Бігати їм заважають.
На зауваження своєї мами
Промовляють на одному духу,
Таке, що не налазить на вуха:
- Якщо ти мене насварила,
То навіщо мене родила?
Отакі маю приємні клопоти,
Радості додають моїй роботі.
           2016р.