ТаEмнi бажання

Михаил Генсёр
Таємні бажання,
Як покарання.
Пішла за край
Моїх думок.
Згадаєш, знай,
Про свй борг.
Подумаєш -
Треба віддати.
Скільки можна
Самій страждати?
Віддай хоч трішки
Свого тепла.
Це не смішки -
Тебе нема.
Коли встанеш,
Душу порадуй.
Долю спитаєш:
Де він? Згадуй.
Погляд у вічність
Свою посилай.
Думок щільність
Йому віддай.
Подаруй погляд,
Колишній сміх.
Згадай догляд
Твоїх утіх.
Очі сміялись,
Доторки кипіли.
Задовільнялись
Днями своїми.                Ходили до ранку.
Ночі зустріли
Твою забаганку.
Руки тремтіли...
Просили до танку.
Пробачай, світанку.
Не пригостили.
Світ кольоровий
Став чорно-білим.
Був колись милим,
Став будь здоровий.
Телефон відключила.
Хто в тому причина?
  Лежу, дрімаю.
  Тебе виглядаю.
  Живу з дрімотою,
  Своєю турботою.
І так - до безкінечності.
Коли це відчепиться?
       2016р.