Пошматована

Настя Крадецкая
Всі хочуть змін,

А де їх взяти.

Лише у плін

Планують брати.

Буде добробут!-

Люди се тішуть.

Якийсь-то когут

Лапши навішав.

Не йду на вибори-

Де мудрість?

Не йду боротися-

Де розум?

Лише постогнем-

Добре вмієм!

Ми попліткуєм-

Немає рівних.