З пiдсвiдомостi виникають рядки

Михаил Генсёр
З підсвідомості виникають рядки,
Відчуваю я їх думками.
Радість, що карає минулим святим,
Записую своїми словами.
Твоя сповідь вітає відвертістю.
Ніколи мені була не чужа.
Слова, що живуть поряд зі святістю,
Повиває,карає і мучить душа.
Віку мого мені не досить,
Дістався в спадок, батькова шлея.
Слова мої біда моя косить.
Здрастуй, зимове моє життя.
            2016р.